Iznajmljivanje Sony PlayStation 4Iznajmljivanje Sony PlayStation 4

Iznajmljivanje Sony PlayStation 4

With shipment for 0,00 RSD
Salesprice with discount
2000,00 RSD

Product Info

Cenonik za Sony PlayStation 4

1 dan – od 2000 din.
2 dana – POZVATI!!!
3 dana – POZVATI!!!
4 dana – POZVATI!!

Playstation VR –2500 din.

SVAKI TREĆI DAN JE BESPLATAN!!!
ZA IZNAJMLJIVANJE NA VIŠE DANA DOBIJATE POPUST!!!

Dostava – BESPLATNA!!!
Obavezna lična karta.

Sony PlayStation 4 je za igrače koji žele da krenu na neverovatna putovanja kroz sveobuhvatne nove svetove i budu deo duboko povezane gejming zajednice. Sa izvanrednom postavkom igara koje su već dostupne - i mnogima koje su upravo u razvoju -  Sony PlayStation 4 je najbolje mesto za igranje najpopularnijih hit igara kao i inovativnih alternativnih naslova.

Uživajte u dinamičnom, povezanom gejmingu, moćnoj grafici i brzini, inteligentnoj personalizaciji, duboko integrisanim društvenim mogućnostima, sa dodatkom inovativnih funkcija na dodatnom ekranu. Kombinujući nenadmašene sadržaje, sveobuhvatna igračka iskustva, sve vaše omiljene aplikacije za digitalnu zabavu i one koje su PlayStation ekskluzivne.

Najnovija miljenica u svetu virtuelnih igara naravno jeste Sony PlayStation 4 .Svi oni koji su krenuli sa igrama na masinama starog kova danas zele da se oprobaju na pravim vrednostima virtuelnog dozivljaja koju prati sjajna grafika, i najbolja rezolucija aktuelnih naslova danasnjice, sa novom Jaguar 8 cores AMD grafikom koja ce pružiti maksimalni užitak vašem domu, zato je neophdno da imate televizor novije generacije koji na sebi poseduje HDMI ulaz (LCD, PLAZMA, LED) . Takodje je neophodno imati i WIFI ili neku drugu internet konekciju. Doživljeno iskustvo nas dovodi do najvećeg asortimana vezanog za nezaboravno putovanje u iluzije u gejming industriji kao i naš izbor igara koji je veliki. Dosadašnji rezultati su nam dali volje da se prvi izborimo za naj poularnije naslove današnjice, da bi užitak bio veći, garantujemo perfektan rad naših uređaja.U našoj ponudi takođe nudimo i prodaju konzola kao i celokupnu prateću opremu, kao i servis i nadogradnju istih.

DualShock 4 kontroleri

Svakako užitak ne bi bio potpun da našu pratecu opremu ne čine savršeni DualShock kontroleri koji našim korisnicima pružaju potpunu kontrolu nad željenom situacijom u svakom trenutku, originalna oprema i redovan servis su oličenje našeg uspeha . Zato DualShock kontroleri donose nove inovacije kako bi pružili potpunija iskustva, uključujući visoko osetljivi 6-dimenzionalni senzor kao i Touch-pad na gornjoj strani kontrolera, koji pruža potpuno nove načine za igranje i interakciju sa igrama. Novo Share dugme omogućava strimovanje videa i deljenje sadržaja jednim klikom.

Sastav našeg paketa za rentiranje Sony PlayStation 4 čine dva ili četri originalna bežična DualShock 4 kontrolera,za uživanje u ovoj vrsti uređaja neophodno je posedovati TV uređaj novije generacije, jer Sony PlayStation 4 konzole se povezuju jedino HDMI kablom, paket takođe čine 10 igara po vašem izboru. Naše uređaje postavlja kurir koji ih i dostavlja tako da neće doći do zabune ili nedostatka opreme, što ujedno vama kao i nama daje garanciju da je do vas došao ispravan uređaj. U slučaju prestanka rada našeg uređaja našom krivicom vraćamo novac, kao što će i svako fizičko oštećenje sa vaše strane biće naplaćeno. Sve naše konzole su opremljene GPS uređajem za daljinsko praćenje pa je i neophodno ako dodje do iste najaviti promenu lokacije našem servisnom centru. Vas www.cityrent.rs