Iznajmljivanje  XBOX 360  konzole sa Kineckt senzorom.Iznajmljivanje XBOX 360 konzole sa Kineckt senzorom.

Iznajmljivanje XBOX 360

With shipment for 0,00 RSD
Salesprice with discount
1500,00 RSD

Product Info

1 dan – od 1500 din
2 dana – POZVATI!!!
3 dana – POZVATI!!!
4 dana – POZVATI!!!
5 dana – POZVATI!!!

SVAKI TREĆI DAN JE BESPLATAN!!!
ZA IZNAJMLJIVANJE NA VIŠE DANA DOBIJATE POPUST!!!
Dostava – BESPLATNA

Obavezna lična karta.
Doplata za 2 dodatna bežična kontrolera je 500 dinara po danu.
Doplata za Kinect kameru je 500 dinara po danu.

Iznajmljivanje XBOX 360 konzole sa Kineckt senzorom

Ne toliko popularan i ne mnogo rasprostranjen ali veoma kvalitetan XBOX 360 kao vruhunac u nasoj ponudi cini savrsen skup virtuelnog iskustva. Ljubitelji ove konzole će znati šta znači XBOX 360 čipovan RGH čipom, a za one koji ne znaju to znači da se igre pokreću sa Hard diska bez dosadnog menjanja diskova, takođe u ponudi imamo Kinect kameru kao vrhunac igračkog iskustva u najpopularnijim naslovima koji prate ovu konzolu bez kompromisa. XBOX 360 konzola kao svoju najveću prednost nije mnogo zahtevna, moze se igrati na bilo kojoj generaciji televizora kao i monitora.Ujedno i njena Kinect kamera takođe se može koristiti na bilo kojoj vrsti TV uređaja ili monitora.

Kinect kamera

Ovo iznad što vidite je Kinect senzor. (codename Project Natal) - spravica koja, kada se prikači na XBOX 360 omogućava korisniku da kontroliše konzolu bez ikakvog fizičkog kontrolera (džojstika) - već uz pomoć prirodnog korisničkog interfejsa (NUI - Natural User Interface). Prirodni korisnički interfejs ovde znači da, korisnik komunicira sa Xbox-om samo preko fizičkih pokreta (npr. pomeranjem nekog dela tela) i/ili glasovnim komandama. Dakle, korisnik stoji na 2 metra udaljenosti od konzole, šutne nevidljivu loptu u svojoj sobi, a na nekom HD TV-u golman brani penal. Odnosno sistem koji služi za 3D mapiranje okolnog prostora i prepoznavanje pokreta korisnika. Kinect je uređaj koji zahteva namenske Kinect. igre i nije ga moguće koristiti s naslovima koji nisu dizajnirani specijalno za njega.

Potreban prostor

Da bi zabava bila optimalna i bezbedna (naročito ako imate decu koja se lako zaigraju na kontrolu pokreta i zaborave na ivicu stola), igrački prostor ne bi smeo da bude manji od šest kvadradnih metara, po mogućstvu, potpuno očišćen od nameštaja. Ako planirate da igrate u društvu, između svakog igrača treba obezbediti prostor dovoljan za stajanje razmaknutih ruku, što broj potrebnih „čistih” kvadrata podiže na deset i više. Sam Kinect senzor potrebno je postaviti na ravnu površinu bez vibracija, idealno na gornju ivicu televizora (subwoofer i XBOX 360 konzola zbog vibracija nisu poželjni), a igranje treba „sporovoditi” sa razdaljine od tri metra (jedna osoba) ili 3,5 m ako igrate u društvu. Sastav našeg paketa za rentiranje XBOX 360 čini Dva ili četiri originalna bežična kontrolera,kao specijalni dodatak Kinect kamera, kablovi za povezivanjem sa TV uređajem ili monitorom. U paketu dobijate 30 igara.Najnovih naslova, od kojih je 10 Kinect igara.Naše uređaje postavlja kurir koji ih i dostavlja tako da neće doći do zabune ili nedostatka opreme, što ujedno vama kao i nama daje garanciju da je do vas došao ispravan uredjaj. U slučaju prestanka rada našeg uređaja našom krivicom vraćamo novac, kao sto će i svako fizičko oštećenje sa vaše strane biće naplaćeno. Sve naše konzole su opremljene GPS uredjajem za daljinsko praćenje pa je i neophodno ako dođe do iste najaviti promenu lokacije našem servisnom centru. Vaš www.cityrent.rs